DEKORUOTAS SAUSAINIS „Iš širdies į širdį”

 2.75

  • supakuotas į skaidrų maišelį,
  • sausainio matmenys 12 x 6 cm,
  • svoris apie 40 g,
  • galioja 30 dienų nuo pagaminimo datos.

Visa svarbi informacija apie produktą pateikta žemiau, prekės aprašyme.

 

Liko 6

  

Valstybinei šventei pažymėti sukurtas dekoruotas sausainis.  Dovanėlės idėja draugams, darbuotojams, kolegoms ar bendradarbiams – mažas priminimas, kad savo šalyje esame bendrystėje ir vienybėje, ir kasdieniu savo darbu, veikla, pomėgiu ar net pasirinkimu, kuriame savo šalį sau, savo vaikams ir ateities kartoms. Mūsų stiprybė – mūsų bendrystėje.

Sausainis supakuotas į skaidrų maišelį, todėl jį galima dovanoti vieną arba, kaip papildomą detalę, komplektuoti prie kitos dovanos. Sausainio matmenys 12 x 6 cm. Svoris apie 40 g. Galioja 30 dienų nuo pagaminimo datos.

Jei nori užsakyti valstybinei šventei kurtą sausainį, atlik jo pirkimą:

  • įsidėk į krepšelį norimą kiekį sausainių
  • krepšelyje užpildyk pirkimo formą
  • apmokėk

Vietoje turimus sausainius išsiųsime 1-2 darbo dienų eigoje. Dėl didesnio kiekio sausainių užsakymo rašyk į el.paštą zana@lempampuk.com arba skambink +370 630 21234. 

Skanios dovanos kepamos/gaminamos/kuriamos ir pagal užsakymus. Jei turi idėjų, pageidavimų, norų – rašyk, skambink, pasitarsime ir įgyvendinsime Jūsų idėją.

Sudedamosios dalys: Kvietiniai miltai (aukščiausios rūšies kvietiniai miltai), cukraus pudra (cukrus maistinės skaidulos), sviestas, cukrus, kiaušiniai, pasterizuoti kiaušinių baltymai, citrinos sultys, tešlos kildymo medžiaga – kepimo milteliai (dinatrio fosfatas E450, natrio dikorbonatas E500, bulvių krakmolas), kvapioji medžiaga – vanilinas, glaistas (cukraus pudra, citrinos sultys,  rugštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis, kiaušinių baltymai, maistiniai dažai (oranžinis geltonis – E110, chinolino geltonis – E104,  karmoisinas – E122, raudonasis dažiklis – E129, tartrazinas – E102, raudonasis ponso dažiklis – E124 – gali neigiamai paveikti vaikų).

Atsiliepimų dar nėra.

Parašyti atsiliepimą

Būkite pirmas aprašęs “DEKORUOTAS SAUSAINIS „Iš širdies į širdį””

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Naujinama…
  • Krepšelyje nėra produktų.